Dámske košele do práce

list Kategória: Inšpirácie Dátum vytvorenia: favorite Návštevy: 1039
Štýlová košeľa vám dodá eleganciu. Vyberte si zo širokej ponuky a vyjadrite svoju osobitosť. Košele s dlhým či krátkym rukávom zdobí goliere rôznych tvarov. Manžety rukávov ponúkajú zapínanie na klasické alebo manžetové gombíky. Košele sa skvele hodí k nohaviciam, sukni aj džínsom. Využijete ju do zamestnania, pre spoločenské udalosti aj vo voľnom čase.

V dámskom šatníku majú košele častejšie ženský vzhľad. Strihovo sa líšia od tých klasických pánskych. Niekde sú zvýraznené ramená, inde manžeta okolo rukávov či napríklad vypasovaný strih v oblasti drieku a poprsia. Často sú zdobené alebo vo výraznejších farbách.

Košele s pánskym vzhľadom, zvyčajne v oversized forme je už nejaký ten rok hitom aj v ženskej garderóbe. Výhodou je ich komfort. Voľný strih zaručuje voľnosť pohybu, materiál (zvyčajne 100-percentná bavlna) zase komfort a príjemný pocit počas celého dňa.

Nadrozmerné košele sa skvelo kombinujú s džínsami, ale aj úzkymi nohavicami. Môžete ich nosiť k puzdrovej sukni a v prípade dlhších kúskov dokonca ako šaty s pančuchami a čižmami.

Nadrozmerné košele však oceníte aj v domácom prostredí. Dĺžka zaručí to, aby ste sa v nej cítili pohodlne.

Ak zatiaľ žiaden podobný typ košele vo svojej skrine nemáte, skúste to s našimi tipmi. Vyberte si zo širokej ponuky a vyjadrite svoju osobitosť.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Vytvorenie nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa radšej Alebo Reset password