Nové talianske kožené aktovky Paolo Peruzzi

list Kategória: Inšpirácie Dátum vytvorenia: favorite Návštevy: 624

Medzi najpredávanejšie pánske doplnky patria aktovky z pravej kože. Do pánskeho oblečenia vnášajú eleganciu a šik, ale sú aj funkčné a praktické. Módne modely aktoviek cez rameno sú preto nevyhnutnosťou pre každý obchod s doplnkami a príslušenstvom. Značka Paolo Peruzzi ponúka rôzne strihy pánskych aktoviek z talianskej prírodnej kože

Medzi najpredávanejšie pánske doplnky patria aktovky z pravej kože. Do pánskeho oblečenia vnášajú eleganciu a šik, ale sú aj funkčné a praktické. Módne modely aktoviek cez rameno sú preto nevyhnutnosťou pre každý obchod s doplnkami a príslušenstvom. Značka Paolo Peruzzi ponúka rôzne strihy pánskych aktoviek z talianskej prírodnej kože, ktoré sa vyznačujú precíznym spracovaním a použitím kvalitných materiálov. Pozrite si modely dostupné v našom e-shope na TopBrands.sk a doplňte ich do svojho sortimentu.

Najpredávanejšie modely pánskych aktoviek z prírodnej kože

Najobľúbenejší model pánskej aktovky je N02. Ide o klasický návrh pre muža v každom veku, ktorý je k dispozícii v dvoch farebných variantoch. Táto aktovka z kvalitnej prírodnej kože dodá elegantný nádych každému pánskemu formálnemu štýlu.

panska_kozena_aktovka_n02-br.jpg

Paolo Peruzzi Pánska kožená aktovka N02 - hnedá

2panska-kozena-aktovka-n02-bl.jpg

Paolo Peruzzi Pánska kožená aktovka N02  - čierna

Paolo Peruzzi Pánska kožená aktovka N02 - tmavohnedá

Aktovka N03 je voľbou na potreby mužov, ktorí musia v práci nosiť formálny alebo obchodný odev. Klasickým doplnkom k obleku alebo nohaviciam na mieru a košeli s kravatou bude aktovka z celokoženej kože. Je priestranný a zmestí sa doň formát A4, takže sa rýchlo stane nepostrádateľným doplnkom, ktorý sa nosí na každé stretnutie s klientom.

Paolo Peruzzi Pánska kožená aktovka N03 - čierna

Paolo Peruzzi Pánska kožená aktovka N03 - hnedá

Pre všetkých mužov, ktorí hľadajú odolný galantný doplnok vytvorený s dôrazom na najmenší detail, bude model N04 vynikajúcou voľbou. 

Paolo Peruzzi pánska kožená aktovka N04 - čierna

Paolo Peruzzi Pánska kožená aktovka N04 - hnedá

Nové výrobky z talianskej pravej kože

Paolo Peruzzi je popredná poľská značka pánskych kožených aktoviek. Už viac ako desať rokov zaujme kvalitnými aktovkami z prírodnej kože, ktoré sa skvele hodia do šatníka moderného štýlového muža. Ich sortiment zahŕňa aj aktovky a kufríky pre ženy. Tohtoročné novinky od Paola Peruzziho nemohli v našej ponuke chýbať - určite si pozrite charakteristické vlastnosti modelov N01 a N05 a urobte si ich podľa seba.

Model N01 je návrhom pre muža, ktorý uprednostňuje každodenný biznis štýl - jednoduché šitie, odolný materiál a dostupnosť dvoch farebných variantov umožnia, aby aktovka ladila s akýmkoľvek štýlom. Vyberte si výrobok vyrobený v Taliansku a užívajte si jeho dokonalý vzhľad počas rokov používania.

Paolo Peruzzi Pánska kožená aktovka N01 - čierna

Paolo Peruzzi Pánska kožená aktovka N01 - hnedá

N05 splní potreby všetkých žien, ktoré potrebujú mať pri sebe v práci alebo počas obchodných stretnutí veľa vecí. Možnosť ukladať dokumenty formátu A4 bez rizika ich poškodenia bude pre úspešnú ženu neoceniteľným prínosom. Klasický strih sa bude páčiť každej podnikateľke.

Paolo Peruzzi Elegantná dámska kožená aktovka N05 - čierna

Paolo Peruzzi Elegantná dámska kožená aktovka N05 - koňak

Paolo Peruzzi Elegantná dámska kožená aktovka N05 - tmavohnedá

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

Vytvorenie nového účtu

Máte už účet?
Prihláste sa radšej Alebo Reset password